Hummelose Darts Ranking

Vrijdag 5 oktober is FF naar Steef gestart met de tweede editie van de Hummelose Darts ranking. In totaal 15 toernooien en iedere avond wordt het inleggeld in de prijzenpot voor de finaledag gestopt en dat bij gemiddeld 8 deelnemers oplopen tot € 840,=.

Op de finaledag wordt dan een deel van de prijzenpot verdeeld over de top 16 van de ranking en daarnaast spelen die beste 16 spelers die avond ook nog eens om het resterende deel van de prijzenpot.

Van de 15 toernooien dien je er minimaal 5 te spelen en als je dan bij de beste 16 bent geëindigd wordt je voor de finaledag uitgenodigd.

Iedereen vanaf 16 jaar mag deelnemen en het inleggeld is € 7,00 per avond.  Meer informatie over speeldata tijden enz. zijn te vinden in de FF NAAR STEEF ACTIVITEITEN AGENDA op de voorpagina van deze website.

De 15 speelweken zijn achter de rug en is er een eindstand plus zijn de namen bekend van de spelers en speelsters die op 28 juni de grote finale gaan spelen en indien ze die dag ook meespelen in ieder geval een prijs hebben gewonnen op basis van het behaalde resultaat. De spelers en speelsters die de finale dag mee mogen doen staan in het groene vlak.

ALS JE NIET OP DE FINALEDAG KOMT MEEDOEN HEB JE OOK GEEN PRIJS!!

Eindstand van de Hummelose Darts Ranking: